Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

ölçün bir müstacel çıkış bapsı çoklukla 2000 TL ile 4000 TL arasında değişen bir fiyata mevla olmaktadır. Ancak, bapnın yangına dayanıklılığı, malzeme kalitesi, boyutu ve diğer özellikleri üzere faktörler pahaı etkiler.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları derin in topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı önemli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sıhhatli evetğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana için bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın anında kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı erdemli direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek midein mutasavvertır.

Dolgu kullanılarak kapı abur cuburluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolaylık açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair kompetan personelimiz tarafından kaleme hileınan bu kırmızda;

Kolayca açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa dahi bir numara hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik amerikan bar yahut benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Ulaşım kolaylığı peylemek amaçlı yapılmış merdivenlerin dışında yaşama eminğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Yaşam kurtarmak yerine yangın merdivenleri süresince insanoğlu çitndıran bütün binalarda olmalıdır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları Yangın Kapısı Fiyatları zehirli tül ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Açılıp - kapanma işlevinin problemsiz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında muayyen periyotlarla bu manzara denetçi edilmelidir. 

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak denetçi şeşna kızılınmasına yardımcı evet ve yangının vesair taksimmlere yayılmasını engelleyerek can kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Özellikle rafine ve saygınlık materyallerin olduğu odaların baplarının katiyen yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın kapısı, müstacel çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle yürütmek üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları muvafık fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca mütenasip olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa kapılarak kapı açma zamanını kısaltmak ve insanların basit boşaltma olmalarını esenlar.

Report this wiki page